Mark Waaijenberg

Drs. Mark Waaijenberg studeerde Bedrijfskunde aan de Rotterdam School of Management. Hij startte zijn adviescarrière vanuit de schoolbanken en werkte bij meerdere adviesbureaus waaronder Ernst & Young, Cap Gemini en B&A Groep, waar hij enkele jaren directeur Consulting in Deventer was. 


Mark is een adviseur met kennis en ervaring in het publieke domein en in het bedrijfsleven. De laatste jaren werkt hij vooral binnen de overheid en voor non-profit organisaties op vraagstukken van strategie en samenwerking tussen organisaties, die steeds vaker samenvallen.

Is een gespreksleider in bijeenkomsten en debatten. Stelt toegevoegde maatschappelijke waarde hoog in het vaandel, houdt doelstellingen en ambitie scherp voor ogen. Trefwoorden zijn realisatiekracht, in beweging brengen, schouders eronder, doorgaan tot het af is. Steeds vaker in de rol van kwartiermaker. Hecht aan reflectie: als externe kun (en moet) je zaken in een ander perspectief kunnen zetten (een Nieuw Beeld) en daarmee ruimte maken voor nieuwe mogelijkheden. Was mede-grondlegger van maatschappelijk aanbesteden.

Vragen ?

image